Trussardi Donna

Damparfym

Donna från Trussardi är en parfym som andas det klassiska italienska modeidealet. Den är exklusiv och sensuell i sitt uttryck. Parfymen lanserades år 1994 och har sedan dess blivit en ren och vacker klassiker i parfymälskarnas badrumsskåp.

Donna består av klassiska toner av cederträ, patchouli, labdanum och benzoin. Det ger en varm underton till de mer glittrande dofterna av ylang-ylang, ros, hycacint, kryddor och nejlika. Donna är en varm och gemytlig, samtidigt mystisk doft med stort djup. Den dekorerar sin bärare och känns delikat. Donna är en doft för den feminina och medvetna kvinnan i sina bästa år och en doft som varar länge.

Parfymen är tyvärr ganska svår att få tag i och vi har ännu inte lyckats hitta någon nätbutik som säljer den. Kom gärna med tips!

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (Inga röster ännu)

Skriv en Kommentar