Revlon Charlie Gold

Damparfym

Den allra första parfymen i Revlons serie Charlie kom ut redan år 1973, och numera finns ett antal Charlies att välja mellan. Charlie Gold lanserades år 1995 och är en delikat parfym till ett oslagbart pris. Charlie Gold är en kryddig och aromatisk doft för kvinnor i alla åldrar.

Flaskan till parfymen ser mer än oansenlig ut. Priset gör också att många tror att detta är en billig parfym i flera bemärkelser. Inget kunde vara mer fel. Doften är lika glamorös som flaskan är anspråkslös. Charlie Gold är fylld med ljuva toner av bergamott, persika, jasmin, plommon, aprikos, ros och cederträ. De är stilfullt kombinerade och skapar en parfym som passar nästan jämt.

Priset på Parfym.se är 69:- för 100 ml.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
5 röster, betyg: 3,00 av 5

2 Kommentarer för “Revlon Charlie Gold”

  1. Lilli Nilsson skriver:

    Mjuk pudrig kryddig skogig vanilj och karamell. Fin lite orientalisk utan att bli påträngande. En dygnet runt doft. Mycket kvinnlig. Ett mycket bra köp med tanke på det skamligt låga priset.

  2. susanne skriver:

    Hej vad heter den första Revlon -Charlie parfymen som kom 1972 eller 1975?

Skriv en Kommentar