Kylie Minogue Sexy Darling

Damparfym

Sexy Darling är skapad som en hyllning till den mytiska och feminina kvinnan, oavsett ålder. Musan är Kylie själv, såsom den framgångsrika och fantastiska kvinna hon är. Parfymen kan främst placeras i kategorin kryddig, men är också mycket blommig i sin karaktär.

Det är de exotiska blomdofterna som gör tricket i Sexy Darling. De framhäver kvinnans sensualitet och ger parfymen en något söt framtoning. De exotiska blommorna samsas i flaskan med klassiska toner av ros, päron, sandelträ och mysk. Resultatet blir mustigt och krämig parfym som lyckas behålla sin lätthet. Sexy Darling kan användas både dag och kväll.

En flaska 30ml EdT kostar 129kr på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
4 röster, betyg: 4,25 av 5

2 Kommentarer för “Kylie Minogue Sexy Darling”

  1. Jane Nyberg skriver:

    En kryddig härlig doft att använda dag som kväll. Billigt alternativ till andra likvärdiga dyra parfymer som finns ute idag!

  2. stina skriver:

    Denna parfym är helt fantastisk! Och billig jämfört med många andra parfymer! Fungerar både på dagen och kvällen. Ska du gå ut på kvällen är den ”tung” nog att ha men samtidigt blommig nog att kunna ha på dagen. På mig blir alla parfymer tunga oavsett om den är blommig & frisk från början i flaskan, så denna parfym doftar helt underbart!

Skriv en Kommentar