Joop All About Eve

Damparfym

All About Eve började som en film och slutade som en parfym i Joops vackra parfymserie. Båda versionerna har blivit succéer. I parfymens fall handlar det om All About Eves skönhet. Såsom Eva var den allra första kvinnan, är Joops All About Eve en uppenbarelse som känns nydanande, fräsch och magisk.

All About Eve handlar inte om några avancerade hemligheter. Äpple, vanilj, kanel och sandelträ i den här kombinationen är bara så enkel. Det är det som är magin. Tillsammans med fresia, tagetes, jasmin och mysk blir All About Eve en ljuv, blommig och lättsam doft för en kvinna som söker en doft som behagar.

En 75ml EdP kostar 449kr på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
8 röster, betyg: 3,63 av 5

3 Kommentarer för “Joop All About Eve”

  1. Karro skriver:

    Underbar!

  2. Catarina skriver:

    Min favoritparfym ever… Varför är den så svår att få tag på?

  3. Lilli Nilsson skriver:

    Mjuk fin doft med lagom sötma. Lite kryddig förmodligen kanel och sandelträd. Lika fin på vintern som en sommarkväll. Bortglömd doft som jag hade i slutet av 90-talet. Köpte den till mig själv i julklapp i år. O så god! Älskar den mjuka känslan den ger.

Skriv en Kommentar