Guerlain Insolence

Damparfym

Insolence är en subtil, varm doft med en förmåga att sprida en behaglig atmosfär. Parfymen är byggd på ett potpurri av kompletterande dofter. Här ryms toner viol, hallon, ros, apelsinblomma, iris, tonkabönor, mysk och sandelträ. Fruktigheten känns fräsch och upplyftande, ung och sofistikerad.

Till skillnad från de flesta andra parfymer finns det ingen doft som toppar eller som ger en bas i parfymen. Istället har en väv av de olika dofttonerna skapats vilket ger en unik framtoning. Det är det som ger parfymen den varma känslan av behag. Att Insolence är förpackad i en av marknadens kanske vackraste flaskor gör inte parfymen sämre!

En flaska EdT 50ml kostar 469kr på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
11 röster, betyg: 4,27 av 5

En Kommentar för “Guerlain Insolence”

  1. Jamina skriver:

    En härlig parfym som helst ska läggas bak i nacken, så varje gång du går förbi någon så sveper denna underbara doft sig överallt!

Skriv en Kommentar