Gucci Rush

Damparfym

Rush är Guccis andra kvinnliga parfym och är en unik doft. Här finns inget alldagligt eller tråkigt. Den bjärt röda behållaren är fylld med toner av gardenia, aprikos, fresia, på en bas av vanilj, patchouli och vetvier. I mellanregistret hägrar klassiska toner av ros och jasmin. Resultatet är en parfym som överraskar.

Rush är en parfym du antingen älskar eller hatar. Det är en unik doft som passar olika bra på olika kvinnor. För vissa är det en fantastisk upplevelse att bära Rush. För dem blir Rush ett uttryck för deras unika karaktär och sensualitet. Om du är en av dem är det här en parfym att lita på i alla väder.

Detta är en relativt dyr parfym och normalpriset ligger på 500-600 kr för 30 ml. Dock hittar du den till 30% lägre pris på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
7 röster, betyg: 4,14 av 5

En Kommentar för “Gucci Rush”

  1. britt skriver:

    Har köpt den här parfymen, den har en helt underbar doft som sitter i länge, den är dyr men ack så gott den luktar, den får 5 stjärnor av mig.

Skriv en Kommentar