Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme

Herrparfym

Nittiotalets stora modekonstnärer Dolce & Gabbana har i Light Blue lyckats skapa en lätt och frisk doft med stor arom. Doften andas lekfullhet och lediga dagar, ansvarsfrihet och bus. Den är ung och vital, med meterosexuell anspelning.

I Light Blue pour Homme samsas toner av citrus med rosenträ, peppar, mysk, ekmossa, incense och rosmarin. Resultatet blir friskt och piggt, med en gnutta manlig tyngd. Doften andas urban modernism och en lätthet utan krav på machodåd. Dolce & Gabbanas Light Blue pour Homme är en doft för den yngre, medvetna och chica generationens män som vågar vara vackra.

En EdT 40ml kostar 379kr på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
39 röster, betyg: 3,31 av 5

En Kommentar för “Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme”

  1. Martin skriver:

    En av de bästa citrus-aromatiska dofterna som går att få tag på, med tydliga inslag av framförallt grapefrukt, mandarin, peppar, varm trä och mysk. Enkel men samtidigt mycket välblandad med fina övergångar mellan doftnoterna. Dessutom är den förvånansvärt mångsidig.

Skriv en Kommentar