Davidoff Champion

Herrparfym

Varumärket Davidoff är känt för sina exklusiva och snygga parfymer för män. Parfymen Champion lanserades 2010 och är en modern sportig doft. I Champion har målet varit att skapa en doft för den medvetne sportutövaren som verkligen vill vinna.

För Davidoff betyder det en doft fylld av citrustoner. Den syrliga och fräscha doften kompletteras med toner av cederträ, salvia, ekmossa och galbanum, en något bitter doft. Tonerna lyfter och ger en känsla av styrka och ork.

Jämfört med andra parfymer av Davidoff, som annars brukar anspela på en mer djupsinnig manlighet, är den här mycket lätt att bära. Den gör sig, som också syftet är, bäst vid sportigare och ledigare tillfällen.

Priset för en EdT 50ml ligger på 399:- hos Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
7 röster, betyg: 2,43 av 5

Skriv en Kommentar