Bvlgari Petits et Mamans

Damparfym

Det finns en hel del unika egenskaper med Bvlgaris parfym Petits et Mamans. När doften lanserades för ett femtontal år sedan var det den allra första parfymen för de riktigt små – och för deras mammor. Petits et Mamans är en parfym helt utan alkohol och som är snäll mot huden, även barns.

Det fantastiska med parfymen är egentligen inte att den verkligen passar småttingarna, och mammorna också för den delen. Den passar unga damer också, i alla åldrar. Tonerna av te, citrusfrukter, äpple, kamomill, solros och ros ger en behaglig och ungdomlig doftkombination som känns tidlös. Till det kommer lite sötare toner av persika, vanilj och iris, som bidrar till doftens oskuldsfulla karaktär. Petits et Mamans är en lyckad doft i många bemärkelser.

En flaska EdT 100ml kostar 269:- på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
2 röster, betyg: 3,50 av 5

Skriv en Kommentar