Burberry Sport for Woman

Damparfym

Stilrena och energisprakande Sport for Woman är doften för kvinnan i farten med en sportig natur. Doften kom ut på marknaden år 2010 och är en parfym i tiden med sin unika karaktär och stilrena ton. Det här är en parfym som känns delikat och som sticker ut, samtidigt som den är harmonisk och fräsch.

Sport for Woman är en parfym byggd på lätta blommiga dofttoner kombinerat med citrus och havssaltsstänk. Resultatet är en uppfriskande doft som känns naturlig och elegant. Den delikata harmonin i blomtonerna ger en lätthet som gör att parfymen kan användas dagligen och vid mängder av olika tillfällen.

Denna EdT finns att köpa på Parfym.se, där 50ml kostar 269:-.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
35 röster, betyg: 2,97 av 5

Skriv en Kommentar