Beckham Signature Story for Her

Damparfym

Signature Story for Her är parfymen som för tankarna till det storslagna klassiska Hollywoodidealet. Det här är en elegant och vacker parfym för kvinnan som söker den tidslösa skönheten och som vill utstråla en romantisk ådra vid speciella tillfällen. Doften är orientalisk och aromatisk med en mycket feminin touch som håller länge.

Basen i Signature Story for Her går i toner av mysk, mossa och patchouli vilket ger en mystisk och drömmande underton. Ovan hägrar toner av orientaliska och mycket aromatiska toner som persika, rosenblad, pion, apelsinblom och bitter apelsin.

De väl avvägda dofttonerna håller länge och passar för de speciellt romantiska tillfällena dag som kväll. Förpackningen parfymen kommer i är lika elegant som innehållet.

Doften kan köpas på Parfym.se för 129:- (30ml) eller 169:- (50ml).

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
15 röster, betyg: 3,47 av 5

Skriv en Kommentar