Paco Rabanne Ultrared Woman

Damparfym

Paco Rabanne är modedesignern med många bottnar och en färgrik personlighet. Det avspeglas i de parfymer som lanseras i hans namn. Ultrared Woman kommer i en mustig rund förpackning, vilket ger höga förväntningar.

Ultrared Woman är lika vacker som doft. Tonerna består av av röda vinbär, vilda hallon, stjärnanis, lakrits, jasmin och marshmallow på en bädd av cederträ och vanilj. Det skapar en helhet med en fräsch och dubbelbottnad natur. Doften är fräsch och mycket sensuell, till för kvinnan som vill framhäva sina feminina sidor.

En flaska EdP 50ml kostar 249:- på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
5 röster, betyg: 3,60 av 5

En Kommentar för “Paco Rabanne Ultrared Woman”

  1. Lilli Nilsson skriver:

    En frisk, bärig mjuk doft med lagom sötma. Ingen dussingodisdoft som är vanligt idag. Den passar mig perfekt som på jobbetparfym behaglig utan att vara påträngande. Mycket fin vår och sommardoft.

Skriv en Kommentar