Estée Lauder Beautiful Love

Damparfym

För tre år sedan lanserades Beautiful Love av Estée Lauder. Inte det mest originella parfymnamnet kanske, men i den vackra och rent designade flaskan döljer sig en romantisk och mycket passionerad doft. Doften bygger på originalet Beautiful som känns både mer modern och mer mustig.

Mängder med dofter har lagts till i Beautiful Love. Utifrån en bas av grädde, tonkabönor och olika träslag, vindlar sig toner av pomelo, mango, rosépeppar, jasmin och en mängd andra dofttoner. Det ger en komplex och mycket förförisk ådra, med ett fräscht liksom ett starkt uttryck. Av den anledningen blir Beautiful Love älskad av många kvinnor världen över.

Beautiful Love (EdP 30ml) kostar 369:- på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
1 röster, betyg: 1,00 av 5

Skriv en Kommentar