Davidoff Cool Water Woman

Damparfym

Cool Water av Davidoff är i första hand en parfym som blivit känd bland män. Men det finns också en Cool Water Woman, i en mycket snarlik flaska, om än något mer feminint utformad. Den lanserades år 1996 och ses som en blommig och akvatisk doft.

Grunden är densamma för både herr- och damdoften. Den klara och akvatiska karaktären finns även hos kvinnodoften. Hos Cool Water Woman är det lätta fruktdofter och mysk som ger parfymen dess karaktär. Ananas, melon och svart vinbär toppar tonerna av hagtorn, vattenlilja och jasmin. Basen utgörs av en mild blandning av sandelträ och persika.

Cool Water är lätt och behaglig och känns som ett självklart val för den sensuella kvinnan som gillar modern design. Den är uppfriskande även för de mest hektiska dagar.

Doften (EdT 50ml) kan inhandlas på Parfym.se för 329:-

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
25 röster, betyg: 3,36 av 5

Skriv en Kommentar