Burberry Sport for Men

Herrparfym

Burberry lanserade Sport for Men så sent som under våren 2010. Även om Burberry kanske inte direkt associeras med en sportig tillvaro har här modeföretaget lyckats väl. Här finns allt vad gäller rörelse och sportighet i en liten flaska. Doften är dynamiskt komponerad av toner såsom ingefära, grapefrukt, vete, ambra och trätoner.

Den här doften appellerar till män i farten, oavsett om det är på kontoret eller i sporthallar eller joggingspår. Den lyfter upp energierna och är vital samtidigt som den är diskret till sitt uttryck. Samtidigt är den sofistikerad till sitt uttryck och mycket internationellt gångbar.

Sport for Men (EdT 50ml) kostar 269:- på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
19 röster, betyg: 3,16 av 5

Skriv en Kommentar