Britney Spears Circus Fantasy

Damparfym

Britney Spears är kvinnan som representerar det ungdomliga och det starka. Så gör även hennes dofter, som skapas för den unga generationen. Circus Fantasy är en energisprakande och nästan käck doft inom genren för fruktiga dofter.

I Circus Fantasy blandas topptoner av hallon och aprikos med mer subtila nyanser av vattenlilja och orkidé. Basen är mjuk och len med vanilj-, mysk- och trätoner. Resultatet blir käckt och levande och faktiskt också lite glamoröst. Men doften passar nog i alla fall bäst på en ung och vital tjej.

Circus Fantasy (EdP 50ml) kostar 149 kr på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
17 röster, betyg: 3,35 av 5

2 Kommentarer för “Britney Spears Circus Fantasy”

  1. cissi skriver:

    Väldigt god. Passar som mest till sommaren. Fräsch men ändå lite mystisk.

  2. Evelina skriver:

    En av mina favoritparfymer! Luktar sött och fräscht. Tycker att den skiljer sig från de tidigare Fantasy-dofterna då denna känns ”lätt”.

Skriv en Kommentar