Beckham Signature Story for Him

Herrparfym

Kändisparet Beckham har tillsammans medverkat till skapandet av Signature Story for Him. Doften är relativt ny på marknaden. Som inspirationskälla har paret Beckham använt Hollywoods fantastiska romansberättelser. Målet har varit att skapa en sensuell och samtidigt modernt maskulin doft för särskilda tillfällen.

Basen i Signature Story är en bädd av cederträ, patchouli och incense. Topptonerna går i basilikans, viollövens och ananasens tecken. Mellantonerna består av lavendel, apelsinblomma och rosmarin. Hur maskulin denna doft är, kan diskuteras. Det beror helt på vem som bär den.

Med David Beckham som manlig rollmodell, får du en god bild av vem som passar i Signature Story. Det är sportigt, det är Hollywood och det är modernt.

Signature Story (EdT 50ml) kan köpas på Parfym.se för 139kr.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
26 röster, betyg: 3,46 av 5

En Kommentar för “Beckham Signature Story for Him”

  1. Cattha skriver:

    En underbar doft som passar min man utmärkt. Tyvärr verkar alla dofter som, om man väl hittar någon som är bra, försvinna ganska snart från säljhyllorna. Hoppas att denna doft kommer att finnas kvar. Men i dagsläget verkar det som om den tagit slut och då är frågan om den kommer tillbaka???

Skriv en Kommentar