Armani Emporio Night for Her

Damparfym

Superdesignern Armani står för klass och stil. Det gör även Emporio Night for Her, en het doft som passar utmärkt såväl på dansgolvet som för kvinnan som träffar vänner över en god middag. Emporio Night är en utmärkande parfym, som matchar en modern och sensuell kvinnas smak.

Bergamott, mandarin, svart vinbär, iris, hagtorn och pion ger en blommig och fruktig doft ovanpå en bas av mysk och trätoner. Tillsammans skapar de en komplex och övertygande doftkombination som håller i längden. Den som bär den här parfymen kan räkna med att många kommer att fråga om den. Vare sig dess bärare eller parfymen själv går obemärkt förbi.

Emporio Night kan köpas på Parfym.se för 399:-

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
19 röster, betyg: 3,37 av 5

En Kommentar för “Armani Emporio Night for Her”

  1. Elin skriver:

    Endast kvällsparfym och ett sprut räcker. Doftar som en dröm!

Skriv en Kommentar