Yves Saint Laurent Yvresse

Damparfym

1993 kom Yvresse, Yves Saint Laurents kvalitetsparfym för den mogna och evigt unga kvinnan ut. Den gick förr under namnet Champagne, men fick då ändra namn till något som kan anspelas som lillasystern till Yves. Med toner av persika, aprikos och kummin tillsammans med vanilj och cederträ är det här en doft för det klassiska idealet.

Den kvinna som är mogen till naturen, som är ung i sinnet och som har känsla för det vackra och passionerade djupet som livet ger. Hon är också damen för Yvresse. Trots sin tyngd är Yvresse lätt och behaglig, till för att förföra vid alla tillfällen.

Yvresse (EdT 60ml) kan köpas på Parfym.se för 429kr.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
19 röster, betyg: 3,16 av 5

En Kommentar för “Yves Saint Laurent Yvresse”

  1. Silva Pettersson skriver:

    Hej,
    Jag har använt Yvress och tidigare Champange i många år och jag söker nu med lykta efter att få fatt på en ny flaska. Jag har kvar lite grann och snålar på mina goda droppar. Parfym. se som ni rekommenderar har den inte och de vet inte när eller om det kan bli aktuellt att ta in den igen. Tipsa mig var jag kan köpa den!

    Silva Pettersson

    GOTT NYTT ÅR

Skriv en Kommentar