Yves Saint Laurent Opium

Damparfym

Yves Saint Laurent Opium är en omtalad doft, en doft som kommit att bli en klassiker. Kvinnor har i över 30 år kommit att bli beroende av dess väldoft. Behöver den en närmare presentation? I så fall har du den här.

Opium är en kvällsdoft med starka orientaliska dofter. Kryddtoner, ylang-ylang, jasmin, trätoner och balsamtoner ger alla en tyngd, en flärd och en mystik över den som bär doften. Även om flaskan till Opium-parfymen har ändrats med åren, är det här fortfarande en doft för den eleganta, dramatiska och tidlösa kvinnan. Det här är för den kvinna som vet var hon står, som har en mängd dimensioner och som tycker om att vara unik.

En flaska EdT 50ml kostar 499:- på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
32 röster, betyg: 3,44 av 5

En Kommentar för “Yves Saint Laurent Opium”

  1. ammy skriver:

    nej, den behöver nog ingen presentation, en av världens bästa parfymer

Skriv en Kommentar