Sarah Jessica Parker Lovely

Damparfym

Sarah J. Parker är kvinnan som ger trettio plussarna ett namn. Hon företräder milf-trenden och är en av de mest omtalade kvinnorna i Sex and the City. Doften är lika chic och urban som Sarah´s alter ego Carrie i den berömda TV-serien, och utstrålar en evig ung kvinna som står på sina egna ben.

Den här parfymen är en blommig upplevelse i storstadsformat. Äppelmartini, trätoner och mysk ger en känsla av en uppvuxen lekfullhet, och en kvinna som vet vad hon vill. Doften är på samma gång som den är trendig också tidlös till sitt uttryck. Passar perfekt för självständiga kvinnor som söker det unika.

Doften Lovely kan inhandlas på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
34 röster, betyg: 3,74 av 5

En Kommentar för “Sarah Jessica Parker Lovely”

  1. Anna skriver:

    Denna doft är underbar!
    Den sticker ut från många andra, den ger en mystisk o tidlös känsla. Passar såväl mig som är 25, som en kvinna på 40+:) Den känns lyxig! Ganska stark doft direkt sådär men den sitter i länge, vilket bara är positivt. Har köpt denna 2 ggr, en gång i liten flaska o en gång i stor:) Den passar närsom men kanske mest en kvällsdoft eller mer höstig/vintrig doft då den är lite tyngre. Min pappa har alltid reagerat på när jag har den o tyckt den doftar jättegott o killarna i min ålder har inte heller klagat:) Hade lätt kunnat köpa den en tredje gång:)

Skriv en Kommentar