Salvatore Ferragamo Incanto Heaven

Damparfym

Salvatore Ferragamo, mästaren när det kommer till det exklusiva, det vackra och det framgångsrika har skapat Incanto Heaven, en systerparfym till Incanto Bliss. Doften från Incanto Heaven har liksom sin syster en fruktig och blommig arom, lätt att tycka om och till och med älska. Doften kom ut år 2007.

Dofter av aprikoser, hibiskusblommor, jasmin, äpple, grapefrukt och pion samsas till en förtrollande enhet på en bas av irisrot, violer och mysk. Resultatet är sensuellt och mycket kvinnligt. Incanto Heaven från Ferragamo sprider en känsla av flärd och är en härlig sommardoft. Om något negativt kan sägas om Incanto Heaven är det att den inte har riktigt samma tyngd som Bliss-doften, den egna systern. Däremot är det en mer somrig och varm doft.

Incanto Heaven (EdT 30ml) kan köpas på Parfym.se för 199:-.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (Inga röster ännu)

Skriv en Kommentar