Salvador Dalì Purplelight

Damparfym

År 2007 lanserades parfymen Purplelight i konstnären Salvador Dalìs namn. Liksom Dalìs fantastiska surrealistiska verk, har Purplelight många skikt. Den kan kategoriseras som blommig, trädoftande och myskdoftande i ett.

Parfymen har funnits i en äldre version, men ansågs då något tung. Den ”nya” Purplelight är desto friskare och fräschare med inslag av syrén, jasmin, körsbärsblommor, bambu och en klar ton av mysk. Det strålar av fräschhet om hela känslan, tack vare den tydliga anspelningen på syrén. Det är en delikat blomsterbukett som presenteras, som också har en mängd olika nyanser över tiden den bärs.

Purplelight från Dalì är intressant, behaglig och lätthet kombinerad med en viss mystik och sensualism.

En flaska 50ml EdT kostar 199:- på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
5 röster, betyg: 3,20 av 5

Skriv en Kommentar