Salvador Dalì Eau de Dalì

Damparfym

Den magnifike konstnären Salvador Dalìs eftermäle kommer bland annat i dofttoner. Dalìs vatten, Eau de Dalì, är en somrig bukett för friska vår- och försommardagar. Det här är en, i mångas tycke, den bästa Dalì-parfymen, av många trevliga. Sedan den lanserades 1995 har den blivit en klassiker, och med sitt omisskännliga utseende på flaskan är den svår att missa.

Eau de Dalì är en luftig, fräsch och behaglig doft. Tonerna av grapefrukt, gröna löv, iris, jasmin, päron, bergamott och lime bildar en harmoni som känns helt rätt i försommarljuset. Med bastoner av sandelträ, ambra, vanilj och plommonträ ges en behaglig mättnad som lägger sig tätt inpå huden: sensuellt och behagligt.

En flaska EdT 30ml kostar 229:- på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
12 röster, betyg: 3,08 av 5

Skriv en Kommentar