Revlon Charlie Silver

Damparfym

Charlie Silver är en närmare 25-årig lillasyster till klassikern Charlie Blue, utgiven av Revlon. Doften är en lika förstklassig kombination som Charlie Blue och kan betecknas som blommigt fruktig. Om Charlie Blue är en unisexparfym, så är Charlie Silver desto mer feminin till sin natur.

Doften kommer i toner av aprikos, magnolia, grapefruktsblomma, päron och persika. Tillsammans bildar kombinationen en behaglig kvinnlig doft, som känns självklar. Den kan dock lida av något vag identitet på vissa som bär den. Men på de flesta är detta en fräsch och uppiggande doft med härlig känsla. Den är dessutom ett prisvärt val.

En flaska Charlie Silver EdT 100ml kostar 69:- på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (Inga röster ännu)

Skriv en Kommentar