Prada Tendre

Damparfym

Prada Tendre är en uppföljare till Prada Intense, och lanserades året efter (2006). Modehuset Prada har här förmedlat en berömvärd parfym, som kanske till och med kommer att bli en klassiker. Till skillnad från Intense som är en vacker kvällsparfym, är Tendre en lätt och fräsch parfym för dagtid. De kan nästan ses som varandras motsatser, båda väl avpassade för sitt tillfälle.

Allt med Pradas Tendre är vad namnet antyder: mjukt. Med en fräsch mix av kardemumma, teblad, neroli och bergamot blandat med jasmin, patchouli, sandelträ och cederträ, skapas en fulländad mjukhet. Det här är en lugn och behaglig parfym som ger harmoni i vardagen. Doften är elegant och finns där som en självklarhet, tätt nära huden. Det är en parfym att använda närhelst tillfälle ges. Ändå känns den spännande och intressant.

Doften (EdP 80ml) finns att inhandla på Parfym.se för 599kr, vilket är ca 40% billigare än rek. butikspris.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
21 röster, betyg: 3,14 av 5

Skriv en Kommentar