Prada Intense

Damparfym

Alltid lika trendriktiga Prada har i sin parfym Intense hittat en romantisk doftkombination ämnad för kvällstid. Romantiken består i en arom av orientaliskt trä och namnet antyder också dess intensiva framtoning. Den är lika lyxig som modehuset självt, och kommer i en avskalad flaska med klassisk pump.

Basen i Intense är mysk, sandelträ, vanilj och trä. Mellantonerna består i ros, mimosa och patcouli. På toppen av doftsekvensen ligger toner av bergamott, en bitter apelsindoft och mandarin. Tillsammans ger de intrycket av ren sexighet.

Intense från Prada anspelar på det lite råa, mystiska och berusande. Intense är definitivt en doft att välja kvällstid.

Parfymen (EdP 50ml) kan köpas på Parfym.se för 549:-. Rekommenderat butikspris är 1445:-.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
10 röster, betyg: 3,00 av 5

Skriv en Kommentar