Parfums Gres Cabochard

Damparfym

Klassiska parfymen Cabochard från famösa parfymtillverkaren Gres har hängt med alltsedan 1959. Den känns lika aktuell idag, även om den också speglar sin tid. Det här är en doft med toner av läder och blomster i en salig blandning.

Cabochard är inte för den sötflickiga typen. Redan namnet antyder att det här är något för den starka kvinnan som vet vad hon vill. Det betyder nämligen envis. Parfymen är skapad för att förmedla en känsla av fri vilja och en fri själ. Med det lyckas den väl. Den är elegant och väldigt fransk.

Inspirationen från denna parfym kommer från Indien. Sandelträ, en gnutta blomdoft och saltstänk i aromen ger en mäktig tyngd men ändå en uppfriskande lätthet över doften. Cabochard är kvinnlig och sinnlig alltigenom.

Parfums Gres Cabochard EdT 100ml kan köpas på Parfym.se för 169:-.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
16 röster, betyg: 3,56 av 5

En Kommentar för “Parfums Gres Cabochard”

  1. Louise skriver:

    Denna är verkligen speciell och kräver en självsäker bärare. Själv kan jag inte använda den men önskar jag kunde. Läderdoften dominerar dock för mycket. Känns modern trots att den har så många år på nacken. Originell och spännande. :) Verkligen prisvärd också. :)

Skriv en Kommentar