Moschino Glamour

Damparfym

Italienska modemakarna Moschino har ett brett sortiment på sina dofter. Glamour är en i sanning exklusiv doft, för den moderna och medvetna kvinnan. Namnet är väl valt. Glamour är vad du får för pengarna, vid köpet av denna parfym. Den är ändå ung och vital, och passar yngre kvinnor som tycker om blommiga dofter.

Känslan som stannar kvar vid bruk av doften är att den är upplyftande, flörtig och behaglig att bära. Den känns också något unik. Det kan bero på den härliga kombinationen av tangerin, havssalt, hibiskus, orkidé och lotusblomma. Den delikata sensuella känslan som Glamour lämnar består i dofter från ambra och cederträ och vitaste mysk.

Moschino Glamour EdP 50ml kostar 299kr på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
5 röster, betyg: 3,60 av 5

En Kommentar för “Moschino Glamour”

  1. Luktade på den en gång, kunde inte lägga ifrån mig flaskan så jag luktade ganska länge…blev beroende, måste ha den i min samling, den doftar inte som någon annan parfym hittills. Men ändå så kan jag inte förklara hur gott den doftar

Skriv en Kommentar