Miss Sixty Rock Muse

Damparfym

Lika blommig och kärleksfull som Flower Power från Miss Sixty är, lika rockig torde då Rock Muse från samma varumärke vara. Men riktigt så rockigt är det kanske inte. Däremot är Rock Muse en behaglig och ung doft för ett subtilt varje-dag-bruk.

Bergamott och grapefrukt, röda vinbär och plommon sprider en väldoft vid första intrycket. Strax efter kommer mellantoner av jasmin, te, ros och heliotrop. Som underton svävar patchouli, sandelträ, mysk och basmatiris (!). Resultatet är harmoniskt och kryddigt, utan att sticka ut alltför mycket. Doften är somrig och varm och Rock Muse framhäver det sensuella i kvinnan som bär parfymen.

Miss Sixty Rock Muse (EdT 50ml) finns att köpa på Parfym.se för 169:-.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
5 röster, betyg: 3,40 av 5

Skriv en Kommentar