Miss Sixty Flower Power

Damparfym

Det hörs på namnet vilken känsla Miss Sixtys Flower Power ger dess bärare. Såväl varumärke som parfym förmedlar ett modernt hippieideal, med blommor och sång. Det var också en era då exotismen frodades och kärleken var gränslös.

I Flower Power är känslan återgiven genom dofter som fresia, magnolia, äpple, ros, svart vinbär, päron, vattenmelon och mandarin. Bastonerna, som också ger en mycket sensuell känsla till denna parfym, är iris, kokosnöt, ambra, vanilj och mysk.

Som höres, är det sommar och sol med Flower Power. Det är love, peace and understanding, med blommor i håret och en evig kärlek. Det är fruktigt men ändå feminint och faktiskt en ganska sofistikerad doft.

Flower Power (EdT 50ml) kostar 169:- på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
2 röster, betyg: 4,00 av 5

Skriv en Kommentar