Lacoste Touch of Pink

Damparfym

Pink är en serie parfymer från det klassiska franska varumärket Lacoste. Doften kan närmast beskrivas som romantisk, och har ett sobert och sensuellt uttryck perfekt för de gyllene tillfällena i livet.

Touch of Pink är en doft för den som vill framhäva sin feminina, sensuella och erotiska sida. Med toner av viol, blodapelsin och jasmin lyfts det kvinnliga fram. Koriander, morotsfrö och kardemumma låter mystiken tätna. Sandalträ, mysk och vanilj ger en djup dimension till parfymen. Totalintrycket blir en älskvärd doft, en doft lätt nog att bära dagtid, men ändå unik och speciell nog för kvällar och romantiska middagar. Oavsett när Touch of Pink används, lyfter doften fram det unika och det speciella i varje individ.

Parfymen kan köpas på Parfym.se som 50ml eller 30ml EdT. Priset ligger på 279 respektive 349kr.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
4 röster, betyg: 4,25 av 5

3 Kommentarer för “Lacoste Touch of Pink”

  1. Alla Pink får det allra högsta betyget av mig för alla dessa är gudomliga. Började med Touch of Pink…blev beroende, har gått över på Love of Pink för att sedan fortsätta med Dream of Pink…Precis som Boss Femme är de perfekta för alla tillfällen och årstider.

  2. Alla Pink får det allra högsta betyget av mig för alla dessa är gudomliga. Började med Touch of Pink…blev beroende, har gått över på Love of Pink för att sedan fortsätta med Dream of Pink…Precis som Boss Femme är de perfekta för alla tillfällen och årstider. Simply the best :)

  3. Jane Nyberg skriver:

    Denna parfym doftar underbart!

Skriv en Kommentar