Kenzo Jungle Elephant

Damparfym

Det lustiga namnet Jungle Elephant kommer sig av att precis så hette det japanska modehuset Kenzos allra första butik i Paris. Parfymen skapades år 1996 och är en kryddig och blommig doft med en stor dos orientaliska inslag.

Tonerna av mandarin, kummin, kardemumma, ylang-ylang, mango, vanilj, ambra. kasmhir och laktrits ger Jungle Elephant en unik doftkombination, som andas flärd och lyx. Doften är intensiv och tydlig. Jungle Elefphant bär verkligen sin bärare och framhäver hennes sensualitet och passion. Jungle Elephant är till för att förföra, och gör det också. Hela undertonen är sensuell, ändå harmonisk med ett skimmer av mystik. Det här är en parfym för finare kvällstillfällen.

Kenzo Jungle Elephant EdP 50ml kostar 489:- på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
33 röster, betyg: 3,48 av 5

Skriv en Kommentar