Jean Paul Gaultier Fleur du Mal

Herrparfym

Nittiotalets modegigant Gaultier leker med sensualitet och kreativitet i vadhelst han sätter sitt namn på. Och visst är Fleur du Mal en cologne med snurr. Här sätter Gaultier udd på en blommig och orientalisk doft, tack vare sitt unika och herrdoftande innehåll. Colognen Fleur du Mal kan ses som en vidareutveckling av originalparfymen av samme designer.

Fleur du Mal är en kompott av apelsinblomma, petit grain och fougeré. Det kanske inte är något fyrverkeri av olika toner, men blandningen skapar en djup och mycket modern doft för den medvetne mannen. Den här colognen vara länge, och är för en man som tål att blanda sin doft med blomster.

En flaska EdT 75ml kostar 429:- på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
13 röster, betyg: 3,54 av 5

Skriv en Kommentar