Guerlain Shalimar

Damparfym

Vissa dofter går liksom aldrig ur tiden. En sådan doft är Shalimar, som alltsedan 1925 givit vackra kvinnor dess lika vackra väldoft. Om något är en klassiker, är det Shalimar. Med toner av Bergamott, citron, vanilj, sandelträ och mysk är det här en föregångare inom den orientaliska genren.

Shalimar andas exklusivitet och stil, och är skapad för kvinnan med klass och elegans, en självklar identitet och som vet vad hon vill. Parfymen står för sig själv, men är ändå beroende av dess bärare. Hos vissa framträder en nästan tantig ton, medan hos andra blir resultatet en modern men ändå mogen kvinnas doft. Det är hos dessa som Shalimar kommer till sin rätt, coh de som passar Shalimar lämnar aldrig mer parfymen i sticket. Parfymens orientaliska tyngd gör att den passar sig bäst sena kvällar.

Guerlain Shalimar EdP 30ml kostar 399kr på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
34 röster, betyg: 3,56 av 5

8 Kommentarer för “Guerlain Shalimar”

 1. Lise-Lotte skriver:

  Detta är en alldeles underbar doft som jag har behållit under alla år och använder enbart denna, men varför skall den vara så svår att få tag i?!

 2. Nilla skriver:

  Har alltid en flaska Shalimar hemma, kan inte vara utan den.

 3. Vicky skriver:

  Shalimar – lukt av kvinna!

 4. Nanne skriver:

  Hitta Shalimar 1974 ,skulle inte kunna leva utan min underbara Shalimar ,är inte jag om den inte finns på mej .

 5. Cissi skriver:

  Blir nästan kär i mig själv när jag känner doften! En parfym man helt enkelt blir totalt beroende av :o)

 6. Louise skriver:

  Väldigt old-fashion och tung i doften. För mycket av läder i mitt tycke. Lika överreklamerad som Chanel no 5.

 7. Kerstin Ewert skriver:

  Denna parym har jag haft i många år, men numera är den väldigt svårt att få tag i, varför?

 8. Annci Landin skriver:

  Jag har sökt med ljus o lykta efter original-Shalimar, blev pålurad en shalimar (den Nyamko blommigare doft) jag menade originalet med vit mysk o lite vanilj men den finns inte längre säger dom i alla parfymaffärer o flygplatser j varit på. Är det verkligen sant?? Om inte berätta vart j kan köpa den gamla vanliga!

Skriv en Kommentar