Gucci Flora

Damparfym

Flora är kanske modehuset Guccis absolut mest ungdomliga doft. Det finns inget tungt hos Flora. Istället andas parfymen den lätthet, elegans och en självklar exklusivitet som finns hos den unga vackra kvinnan som älskar livet och vars framtid är så ljus den bara kan vara. Själva flaskan gör sitt till för att visa den elegans och den självklarhet som förmedlas med doften.

Hos Flora finns en blommighet som andas citrus, mandarin, pion och ros. Rosépeppar och sandelträ utgör en mustig bas. De klassiska doftvalen ger en behaglig doft som inte sticker ut, utan en parfym som kan användas varje dag, året runt. En doft som Flora tröttnar ingen på i första taget.

Gucci Flora (EdT 50ml) kan köpas på Parfym.se för 439:- (rek. butikspris 770:-).

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
40 röster, betyg: 3,30 av 5

3 Kommentarer för “Gucci Flora”

  1. Anki skriver:

    helt underbar

  2. Elin skriver:

    Helt fantastisk och kvinnlig, den doftar varken för svagt eller för starkt. Nånstans mittemellan och den håller hela dagen! Min favoritparfym!!!

  3. Vilhelmina Ekstrand Tshimaga WA skriver:

    En mjuk blommig ljum vind, med krydda som påminner om kärlek

Skriv en Kommentar