Estée Lauder Pleasures Intense

Damparfym

Den intensiva och heta sommardagen står i fokus för skönhetsföretaget Estée Lauders Pleasures Intense. Det är en blommig doft, där svarta vinbär, vanilj, pion, ros och jasmin, dofter som tillsammans skapar en mycket varm och färgsprakande känsla. Flaskan som Pleasures Intense kommer i avspeglar väl innehållet.

Det är ingen tvekan om blomdoften i Pleasures Intense. Det är glädjande att känna att den trots sin tydliga blomdoft, inte är för söt utan snarare mjuk och behaglig. I Pleasures Intense finns en tidlös doft för alla kvinnor som vill framhäva sina mjuka och feminina sidor. Det är också en doft för kvinnor som gillar att träda fram, utan att provocera. Pleasures Intense behagar många och länge.

Pleasures Intense EdP 30ml kostar 379:- på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
5 röster, betyg: 4,40 av 5

Skriv en Kommentar