Escada Magnetism Homme

Herrparfym

Ännu en i raden av trädoftande och orientaliska dofter, ter sig Magnetism Homme från Escada vid första upplevelsen som något i mängden. Namnet, magnetism, anspelar på att denna doft skulle ha en magnetisk dragkraft på det täcka könet. Men så långt går det nog inte att dra det, även om väldoften är njutbar länge.

För det är inget alltigenom unikt med Magnetism. Peppardofter, saffran och läder blandas med ceder och mysk till en behaglig doftton. Men ju längre Magnetism får verka, desto vackrare blir det subtila och mycket manliga uttrycket i doften. Än bättre är det att Magnetism verkligen håller en hel dag. Det är i hållbarheten och i det subtila Magnetism Homme hämtar sin kraft.

Escada Magnetism (EdT 50ml) kan köpas på Parfym.se för 269:-

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
16 röster, betyg: 4,06 av 5

3 Kommentarer för “Escada Magnetism Homme”

 1. Rolle skriver:

  En perfekt härlig doft, som jag vet att många uppskattar – som jag hört. Har varit med länge, men den har fortfarande en modern touch, utan att doften ”dödar”.

 2. Daniel skriver:

  Min favorit! Hittar inte längre deosticken, saknar den enormt!
  Sprang på den av en slump för massor med år sedan när de stod med den på NK och kom fram, föll direkt för doften.

 3. Louise skriver:

  Det är tragiskt att Escada inte tillverkar denna längre. Underbar herrdoft som numera bara återfinns på E-bay till skyhögt utropspris. Ibland undrar man varför så goda dofter inte får finnas kvar. Säkerligen saknad av många.

Skriv en Kommentar