Dolce & Gabbana Masculine

Herrparfym

Dolce & Gabbana är kända för att våga ta ut svängarna och att älska det roliga, lustiga och oväntade i livet. De spelar också gärna med vår sensualitet, både i de kläder de skapar och i de dofter de saluför.

Det är därför inte förvånande att Masculine är en näst intill sprallig doft, med toner av pepparmynta, citronlöv, kumqat, teak och vanilj. Citrusdofter läggs till detta och skapar en lätthet. Det är en ovanlig kombination i en cologne, men när Dolce & Gabbana vågar pröva sina vingar blir det mesta rätt. Om man är mannen att bära doften det vill säga.

Den som vill förmedla ett budskap som är lekfullt, fräscht och mycket sensuellt, som är säker i sin manlighet och som lyser av ungdom: han är rätt person för detta gedigna hantverk Masculine.

Masculine EdT 50ml kostar 209kr på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
13 röster, betyg: 3,46 av 5

En Kommentar för “Dolce & Gabbana Masculine”

  1. Roger skriver:

    Dolce & Gabbana, stjärnornas favoritdesigners, har i Masculine försökt förmedla det de tycker är manligt. Det betyder allt annat än de gamla machoidealen. Istället visar de upp ett manligt ideal som är lekfullt, fräscht och sensuellt. De framhäver även genom Masculine mannens äventyrliga ådra. Tonerna för Masculine går i bergamott, citruslöv, kumquat, timjan, basilika och pepparmint. Allt detta har lagts på en bas av trädofter och mysk.

    Masculine är till för den stilrene mannen, som lever livet här och nu. Den appellerar främst till yngre män, i början av livet. Då doften är ganska framträdande är det ett gott tips att använda Masculine sparsamt.

Skriv en Kommentar