DKNY Red Delicious for Men

Herrparfym

Herrvarianten av det amerikanska modeundret Donna Karans Red Delicious är förpackad i en blodröd rund boll med silvertopp. Den fick år 2007 priset som bästa herrdoft som också var hanterbar i pris. Det förtjänar denna härliga doft.

För i den runda bollen göms en alltigenom underskönt doftande manlighet beskriven i toner av cognac, rom, kaffe och bergamot spetsat med lättare toner av äppellikör, mandarin och saffran. Allt detta doftar behagligt i sig. Än bättre blir det med den väl genomtänkta basen av sandelträ och vanilj. Det här är en doft för varje man som vill behaga sig själv och möjligtvis en kvinna. Det är en doft med identitet och med själ, men som också lyfter fram det individuella och unika i varje individ.

Red Delicious for Men (EdT 50ml) kan köpas för 299:- på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
19 röster, betyg: 3,79 av 5

Skriv en Kommentar