Davidoff Cool Water Wave

Damparfym

Cool Water Wave är en hyllning till musan Afrodite och till havet. Musan Afrodite är den sinnliga och feminina kvinnan med stor äventyrslusta och en stor portion självförtroende. Havet är sommar och frihet, och ses i Cool Water Wave som evig rörelse och renheten personifierad.

Frukttoner och blomtoner som vattenmelon, mango, guava, fresia, rosépeppar och pion blandas till en härlig fruktkompott. Det är sinnlighet och skönhet för Davidoff och det är bara att hålla med. Förföriska accenter av sandelträ, iris och ambra, lägger en lockande ton över denna skönhet. En kvinna med ro i sig själv och med stor aptit för livet bär upp Cool Water Wave både dag som ljumma sommarkvällar.

Cool Water Wave kan köpas på Parfym.se. och 100 ml kostar 299:-.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
3 röster, betyg: 2,00 av 5

Skriv en Kommentar