Cartier Declaration

Herrparfym

Declaration av det exklusiva varumärket Cartier är en fräsch, kryddig och trädoftande cologne för män som vill framhäva det där lilla extra. Det är faktiskt en så unik doft att den fungerar utmärkt som en unisexdoft. Den framhäver framför allt en unik individ, en stark personlighet och en människa som vill mycket med livet. Det här är en cologne med en rock n´ roll-känsla, för gammal som ung.

Det låter mycket för en doft, men faktum är att känslan infinner sig. Uttrycket kommer ifrån dofter att bitter apelsin, bergamot, koriander, rosentrrä, ekmossa och patchouli. Förutom sin dragningskraft och sitt härliga uttryck utmärker sig Declaration från Cartier av att det är en doft som håller mycket länge.

Cartier Declaration EdT 50ml kan köpas på Parfym.se för 329:-.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
9 röster, betyg: 3,00 av 5

Skriv en Kommentar