Carolina Herrera Chic for Men

Herrparfym

Chic är ett något udda val av namn för en herrparfym. Men ack så väl namnet beskriver innehållet. Med dofter av vattenmelon, italiensk bergamot, svartpeppar, sandalträ och mysk känns den här parfymen mycket chic. Sammansättningen är mycket väl avvägd och doftkombinationen känns både väletablerad och nydanande, precis som alla av Carolina Herreras parfymer. Chich har också en stark identitet.

Chic i den betydelsen Herrera ger ordet betyder allt annat än omanligt. Doften är snarare sofistikerad, ren och faktiskt söt på ett behagligt sätt. Den är också mycket manlig och känns modern i varje del. Det är också en doft som passar vid hart när alla tillfällen under dag såväl som under kvällstid.

En flaska EdT 60ml kostar 379kr på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
6 röster, betyg: 3,50 av 5

2 Kommentarer för “Carolina Herrera Chic for Men”

 1. Daniel K skriver:

  Fantastisk doft! Efter en timme luktar den sjuuukt gott på mig. Jag lovar, det tog fem minuter innan jag fick mitt första skamliga förslag. Funkar bättre än alla böcker i ämnet att fälla en kvinna på snabbast bästa sätt.
  Rekommenderas!

 2. Pernilla Qvist skriver:

  Luktar underbart!!
  Jag köpte den till min man i Dubai. Har inte hittat den här i Sverige (inte sökt 100%) så om
  ni vet vart jag kan hitta den hör gärna av er… pernilla.qvist@spray.se

Skriv en Kommentar