Calvin Klein Obsession Night for Men

Herrparfym

Obsession Night for men är ännu en i raden av lyckade dofter för män som modehuset Calvin Klein erbjuder. Obsession Night är i en klass för sig. Den står ut som något unikt och annorlunda, även om den är en klassisk trädoftande parfym.

I Obsession Night for Men finns mängder med doftaromer som tillsammans skapar en mycket manlig känsla. Här finns toner av päron, mysk, patchouli, vanilj och läder. Det ger ett orientaliskt inslag som ändå är så maskulint och med ett djup som gör doften mycket intressant. Samtidigt lyckas doften vara ren och behaglig. Liksom de flesta av Calvin Kleins parfymer passar den här mannen som är modern, trendkänslig och som har god självkänsla.

75ml EdT kostar 199kr på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
13 röster, betyg: 3,54 av 5

En Kommentar för “Calvin Klein Obsession Night for Men”

  1. Arre skriver:

    Kan meddela att detta är fel. Den kostar 399:-. Om ni kan fixa den åt mig för 299:- som ni säger så tar jag det gärna
    Mvh

Skriv en Kommentar