Azzaro Visit for Men

Herrparfym

Franska Azzaro är modehuset som kan det där med herrdofter. Nästan alla dofter som Azzaro lanserar blir så småningom klassiker. Visit for Men är utan tvekan dessutom en av de bättre i samlingen. Doften Visit är en maskulin och samtidigt mjuk doft för alla tillfällen.

Visit är en trädoftande, kryddig och harmonisk doft som sprider välbehag. Den känns modern, utan att vara trendig och ger en lugn känsla. Patchoulin, cederträdoften, pinjeträdoften och sandelträet harmoniserar väl med ambra och mysk. Till det kommer en upplyftande ton av kryddor, inte minst rosépeppar. Den kryddiga tonen livar upp Visit och ger dess identitet.

En flaska 100ml EdT kan köpas på Parfym.se för 349:-.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
8 röster, betyg: 3,63 av 5

Skriv en Kommentar