Ralph Lauren Romance

Damparfym

Ralph Laurens klassiker Romance är en parfym som är tidlös och elegant, feminin och evigt ung. Romance är framför allt en slående vacker parfym. Allt är välbalanserat och harmoniskt, både flaska och innehåll.

Doften är ung, fräsch och klassisk, på en gång. Tack vare accenterna rosor, viol blir Romance somrig och frisk, och med mysk och ingefära läggs ett skimmer av kvinnlighet till denna känsla. Lite ekmossa på det och parfymen får ett djup som ger en feminin botten, som en fördold liten hemlighet.

Ordet som kommer över den som känner denna doft är: delikat. Som dagparfym gör den sig mer än rätt, vid alla tillfällen.

Romance finns på Parfym.se som 30ml eller 50ml EdT.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
48 röster, betyg: 3,15 av 5

Skriv en Kommentar