Oscar de la Renta Volupte

Damparfym

Amerikanen Oscar de la Renta, en klassiker bland modegurusarna i världen, står också för en av de goda klassikerna bland parfymerna på marknaden: Volupte. Volupte kom ut i början av 1990-talet och har blivit något av Oscar de la Rentas signum. Den är liksom de la Rentas design, orientalisk i sitt uttryck som priser värme och glädje.

Doften andas en kvinna med framgång, med en självmedvetenhet om sitt eget jag och med en känsla av att ingenting i världen är henne omöjligt. Klassiska toner av jasmin, ambra och sandelträ ger en mjuk och sofistikerad men ändå kraftfull känsla som vare sig är för söt eller för bitter.

Parfymen är fräsch och lätt trots den kraftfulla känslan. De passar en kvinna som är medveten om sin femininitet och som vill framhäva en klassisk men modern stil.

Volupte 100ml EdT kostar 269 kr hos Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
15 röster, betyg: 3,53 av 5

En Kommentar för “Oscar de la Renta Volupte”

  1. monica olsson skriver:

    Har haft Volupte sen den kom ut. Den är bäst. Kan inte tänka mig någon annan!!!

Skriv en Kommentar