Nina Ricci Premier Jour

Damparfym

Nina Ricci, ett varumärke för romantiska, vackra och undersköna kreationer, efterliknar känslan som de återger på catwalken även i doftform. Premier Jour betyder den första dagen. Varje gång du vaknar, vaknar du till den första dagen på resten av ditt liv. Vad gör man med en sådan dag? Känslan av den insikten är inte långt ifrån känslan vid första doftintrycket av Premier Jour. För Premier Jour är både blommig och modern, på sitt eget lilla vis.

Men, så kommer insikten. Det här är en doft som helt enkelt får bäraren att känna sig oslagbar i tillvaron, sexig och attraktiv, framgångsrik och lycklig. Med gardenia, mandarin, päron och vaniljorkidé i en väl sammansatt doftblandning tillsammans med sandelträ och mysk, blir Premier Jour unik. Du blir lika unik i den här doften och kommer att ge järnet för den första dagen: Premier Jour.

Premier Jour (50 eller 100 ml) kan köpas på Parfym.se till under halva rekommenderade butikspriset.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
13 röster, betyg: 4,15 av 5

3 Kommentarer för “Nina Ricci Premier Jour”

  1. Veronica skriver:

    Underbart fräsh doft, love it!

  2. Cindy skriver:

    Fängslande, lätt och njutbar doft!

  3. Cindy skriver:

    Fängslande och förtrollande doft!

Skriv en Kommentar