Naomi Campbell Cat Deluxe at Night

Damparfym

Det finns ingen stjärna i världen som missar chansen att skapa sin egen parfym. Många av de så kallade kändisdofterna är nog ganska tråkiga egentligen. Då är det härligt att se att det finns undantag. Cat Deluxe at Night är som den åtråvärda supermodellan Naomi Campbell självt.

Den lite mörka intensiteten i doften återspeglar Campbells karisma och de mer mjuka tonerna av päron, ambra och ädelträ symboliserar hennes mjuka och behagliga närvaro.

Cat Deluxe är kvinnlig och framhävande utan att på något vis gå på tvären mot det behagliga. Den finns där och gör sig gällande, sprider en känsla av sensualism och lyx. Det här är en doft för den kvinna som inte vill ha en för tung kvällsparfym, men ändå vill synas och märkas.

30ml EdT kostar endast 199 kr på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
22 röster, betyg: 4,41 av 5

En Kommentar för “Naomi Campbell Cat Deluxe at Night”

  1. Lilla My skriver:

    Den perfekta kvällsparfymen för alla kvinnor som inte vill dofta FÖR mycket. Den är mjuk och varm med lite tyngd, men har enligt mig ändå en lite fräsch känsla över sig. Den märks definitivt, men blir aldrig för överväldigande. Jag har fått många komplimanger när jag burit denna. Betyg 5/5!

Skriv en Kommentar