Moschino Cheap & Chick

Damparfym

Vilket namn för en parfym i den här prisklassen? Men låt vare sig namnet eller den lite löjliga flaskan bedra dig. Cheap & Chick är långt mer chic än cheap i sina aromer, och billig är den ju då inte. Med toner av pion, viol och fresia förmedlar doften en varm och behaglig sommarvärme.

Med vaniljaccenten och sandelträ skapas en fruktig men ändå mycket fräsch arom som ger bäraren av Cheap & Chick en känsla av evigt ljus och romantik.

Som designern Moschino själv, är Cheap & Chick en parfym som inte har några begränsningar, utan svävar fritt. Det är fantasieggande och uppiggande, och mjukt och lent. Den feminina framtoningen i parfymen gör att den även passar yngre kvinnor.

Cheap & Chick 50ml kan köpas på Parfym.se för 269 kr, vilket är under halva priset jämfört med vanlig parfymaffär.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
13 röster, betyg: 3,23 av 5

En Kommentar för “Moschino Cheap & Chick”

  1. Jane Nyberg skriver:

    Doftar kryddigt och varmt! En klassiker!

Skriv en Kommentar